(UTS) Hvordan stopper hjælpe dig med at tjene penge på aktiemarkedet

For at tjene penge på aktiemarkedet, indstilling stopper er en upræcis videnskab og indebærer en masse trial and error, men det er en integreret del af at være en succesfuld virksomhed. En god analogi er at sammenligne stopper til at købe forsikring for din virksomhed. Bør du undgå forsikring helt, bare fordi ikke du er sikker på, præcis hvor meget du har brug for, eller fordi det vil koste dig lidt penge? Lol I stedet, du anslå og gøre det bedste du kan, og i sidste ende vil det være umagen værd.
Når forsikring begrænser risikoen for tab ved katastrofer, begrænse stopper din risiko for tab på dårlige handler. Stop gør det muligt at tage små tab og komme ud, når en bestand går imod dig, beskytte din kapital. Alligevel, finde nogle forhandlere, at de er uvillige til at tage et tab på en bestand. De ønsker ikke at indrømme, at de har lavet en fejl.
En anden nøgle til at tjene penge på aktiemarkedet, hvad der ofte adskiller en god erhvervsdrivende fra en dårlig er evnen til at tage små tab. Dit mål er som en vellykket erhvervsdrivende, at tage små tab og opnå store gevinster. Hvis du gør dette, vil du blive profitabel. Men du spørger, hvad nu hvis du stopper en lager, du stadig ønsker at handel? Nå, kan du altid købe det tilbage senere, og sandsynligvis til en bedre pris, hvis handelen stadig har potentiale.
Udover at begrænse risikoen og hjælper dig med at tage små tab, er stopper værdifulde, fordi de beskytter overskud på vindende handler. Som jeg diskuteret i en tidligere artikel, skal du låse i din profit, når du handler, eller du kan miste det. Du kan sikre, at du holder din indtjening ved hjælp af trailing stopper. En efterfølgende stop er et stop for du placere under den aktuelle kurs på en lang position, gradvist flytte den som prisen på position stiger således at stop følger holdning op. For en kort position, for at tjene penge på aktiemarkedet du indstille et stop over den aktuelle pris og derefter flytte det gradvis ned, efter holdning, som det tendenser nedad.
Det betyder, at når du har en fortjeneste, du flytter dine stop nærmere til den aktuelle pris så du vil stoppe ud med de fleste af dine overskud intakt, hvis position bevæger sig mod dig. Hvis stop udfører og du beslutter dig for du vil handle stilling igen, kan du købe det tilbage til en bedre pris end du solgte det til og derefter ride den igen. Det er derfor en god forhandler gør og holder penge, tjene penge på aktiemarkedet ved at tage små overskud flere gange, frem for at risikere for meget ventetid for en stor gevinst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.