Network Marketing er sjovt og indbringende

Network Marketing, også kaldet MLM eller Multi Level Marketing, kan være en af de sjoveste og mest givende forretninger i dag.

Robert Kiyosaki sagde:

“Hvis jeg var nødt til at gøre det hele igen, snarere end at bygge en gammel stil type virksomhed, jeg ville have startet opbygge et netværk marketing forretning.”

Flere og flere virksomheder tilbyder produkter og tjenesteydelser, som den gennemsnitlige person bruger, og gøre dem tilgængelige i en MLM format. Produkter såsom ernæringsprodukter, vandfiltrering systemer, kommunikationstjenester og internetadgang er alle solgt gennem Multi Level Marketing.

MLM har fået et dårligt ry i år, skyldes det, at, oprindeligt, mange virksomheder blev sat op til at tjene penge kun for grundlæggerne, forlader dem, der fik senere med intet andet end tomme løfter- og lommer!

Selv i dag, når de fleste Network Marketing virksomhederne er legitime, lide mange mennesker ikke noget at gøre med MLM. Folk vil vende ryggen til en stor mulighed for simpelthen fordi det involverer Multi Level Marketing. De kan ikke synes at glemme fortiden.

Hvad er Network Marketing?

Network Marketing er en virksomhed om at hjælpe folk. Disse er ikke-traditionelle virksomheder, generelt arbejdet fra hjemmet (præcis hvad du leder efter, lige?).

Mange forretningsmuligheder er faktisk network marketing virksomheder, men på grund af det dårlige omdømme nævnte tidligere, de ikke kalder sig der.

Nogle af fordelene er:

lav overhead

ingen medarbejdere

ingen kontor til leje

ingen pendle frem og tilbage for at arbejde

For det meste, prissat MLM virksomheder tilbyder rimeligt produkter og tjenester, som folk forbruge i løbet af kort tid. Der er et mærke af en god virksomhed. Produkt eller service, der tilbydes skal fornys (igen bestilt) på en regelmæssig basis.

Som virksomhedsejer får du en provision fra salget af disse produkter og tjenester, hver gang din kunde re-ordrer dem. Dette kaldes en resterende indkomst. I kraft:

Sælge én gang, få betalt for evigt!

Som med Affiliate programmer, kan andre deltage MLM program under dig, så du får en tilsidesætte Kommissionen (en procentdel af deres salg).

Kompensation, produkter, antal personer på dit hold (din downline) vil alle varierer fra selskab til selskab.

Kontroller, at du ved præcis, hvordan tingene fungerer før du får involveret.

Husk et vigtigt punkt om Network Marketing:

Du skal faktisk købe en vare eller tjenesteydelse til at gøre det juridiske.

For en mere detaljeret forklaring af Network Marketing/MLM, og flere gode råd til din hjemme-baseret virksomhed, kan du besøge My Home-Based Business Advisor.

Terry Nicholls

Mit hjem-baserede Business Advisor

www.My-Home-based-Business-Advisor.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.