Gældssanering–Hvorfor kritikerne er forkert

Efter 17. oktober 2005, en masse mennesker vil blive interesseret i gældssanering som et alternativ til konkurs. Det er datoen for den nye lov om konkurs går i kraft, og det betyder en brat opvågnen for mange forbrugere, der ønsker en frisk start i skifteretten.
Det plejede at være, at 7 ud af 10 mennesker indgivelse personlig konkurs blev indrømmet status som kapitel 7, hvor de usikrede gæld er helt visket væk. Det vil ændre sig under de nye regler. Hvis din indkomst er over medianen for din tilstand, eller du kan betale tilbage mindst $100 per måned mod din gæld, vil så du blive slået ned til kapitel 7. I stedet, vil du være flyttet ind i kapitel 13, hvor du betaler tilbage en del af gælden over 3-5 år.
Det bliver værre. Når Domstolen beregner din tilladte leveomkostninger, vil det bruge de godkendte IRS tidsplaner, ikke dine faktiske dokumenterede udgifter. Så selv hvis du tror, du kan betale $100 en måned eller mere, dommeren vil sandsynligvis være uenige. I stedet for en frisk start, vil mange mennesker blive konfronteret med den barske virkelighed for en hård 5-års plan, om en domstol-mandat budget, der tvinger dem til at vedtage en meget lavere levestandard. Det er, hvor gældssanering begynder at se ret attraktiv.
Ja, jeg ved gældssanering har sine kritikere. Jeg har kritiseret aspekter af branchen selv. Men hvad kritikerne ikke synes at forstå er, at denne fremgangsmåde er for folk, der ellers ville gå konkurs! Lad os undersøge de tre vigtigste klager mod gældssanering og se hvor kritikerne der mangler mærket.
“Gældssanering har en negativ indvirkning på din kredit score.”
Wow. Big deal! Foregive det er to år fra nu. Ville du hellere har en A + kredit rating eller være helt fri for gæld? Vælge en venligst, fordi du ikke kan både have. Alle gæld reduktion programmer har en negativ indvirkning på kredit score. Det er derfor kun folk, der virkelig ikke kan holde med deres regninger skal gå ind i et af disse programmer. Men det nytter ikke noget at bekymre sig om dit kredit, mens du er ved at blive knust med gæld. Det er som at bekymre sig om hvordan gården ser ud efter dit hus er brændt.
“Du måske nødt til at betale skat af den annullerede del af gælden.”
Jeg har altid været forbløffet over, hvor ofte denne lame kritik er gentaget i artikel efter artikel. Ja, det er muligt, at du muligvis skal betale skat af tilgives gæld saldi, men oddsene er imod den. Det skyldes, at IRS tillader insolvent skatteydere at udelukke annulleret gæld. Så medmindre du har en positiv nettoformue, du sandsynligvis ikke vil behøver at betale skat af din bosættelser. Og selv hvis du gjorde, så hvad? Du ville betale skat fordi du sparet en masse penge fra din gæld! Og dette er et problem?
“Indsamling aktivitet vil fortsætte og du kan få sagsøges.”
Ja, hvis du falder bagud på dine regninger, dine kreditorer vil helt sikkert fortsætte med forsøg på at samle, hvad der er skyldige, og en eller flere af disse kreditorer kan sagsøge dig i civil domstol. Men igen, denne kritik helt savner markeret. Indsamling aktivitet er allerede en funktion af at være i gæld problemer. Mindst gældssanering giver forbrugeren ret til at bruge indsamling proces til at fjerne gæld gennem forhandlet kompromiser. Selv retssager behøver ikke at være grund til panik, da de kan ofte løses udenretsligt. Den eneste grund til, at en juridisk handling at gå videre til punktet af løn arrest, ejendom pant eller bank afgift er manglen på finansielle ressourcer til at løse. Og hvis det er tilfældet, skyldneren bør tale med en konkurs advokat alligevel.
I modsætning, lad os se på nogle af positive af gældssanering.
1. du kan gemme $ 1.000 s versus en anden metode af gæld afskaffelse (med undtagelse af kapitel 7 konkurs, som vil blive vanskelig at gennemføre efter den nye lov træder i kraft).
2. du kan komme ud af gælden i 2-3 år, og meget hurtigere, hvis der er nogle ledige friværdi til at arbejde med. Dette er meget bedre end 5 år i de finansielle boot camp i kapitel 13 konkurs, eller 5-9 år i en kredit rådgivning program.
3. du holde kontrol over processen mere end med nogen anden tilgang.
4. du bevare privatlivets fred. Med konkurs bliver din sag fil et spørgsmål om offentlig post, let placeret via internetsøgning af fremtidige arbejdsgivere, udlejere og kreditorer.
5. du bevarer din værdighed mens de arbejder gennem din finansielle problemer. Konkurs stadig føles som undladelse af at en masse mennesker. Gældssanering er en ærlig og etiske alternativ til den ekstreme løsning.
6. du kan justere din månedlige finansiering i forliget program op eller ned afhængig af virkelige verden betingelser i din økonomiske liv. Hvis din indkomst svinger fra en måned til næste, eller du bliver ramt med en uventet regning, plejer det torpedere hele programmet. Den indbyggede fleksibilitet af gældssanering giver det en kæmpe fordel frem for andre muligheder, som alle kræver en fast månedlig betaling.
Når du er lavet den bestemmelse, at gældssanering giver mening for din situation, skal du beslutte, om at gå enegang eller søge professionel bistand. For mennesker, der ikke er let skræmt, er der ingen tvivl om, at de gør det selv-tilgang er vejen at gå. For andre, der ikke kan håndtere mindst smule pres eller bare ønsker at fokusere deres tid og energi andetsteds, leje en professionel afvikling virksomhed kan være det rigtige valg.
Hvis du beslutter at tage metoden gør det, Følg disse tips:
* Bruge en privacy manager på din telefonservice til skærmen kreditor opkald, så at du kun taler med kreditorerne, når du er klar.
* Sørg for at du har en solid slagplan for penge til at nøjes med at opbygge, og afsætte midlerne i en særskilt bankkonto.
* Undlad at sende afvikling midler, indtil du har handlen skrivning. Uden undtagelser!
* Efter at have betalt løsning, følge op på at få en nul balance brev fra kreditor, så du ikke behøver falske samling problemer senere.
* Kend dine rettigheder som forbruger ved at læse gratis ressource artikler om gæld, kreditkort og samlinger på webstedet Federal Trade Commission (www.ftc.gov).
* Ikke intimideret eller presset til at acceptere et forlig deal, som du ikke kan håndtere.
Husk, at tusindvis af mennesker bilægge deres egen gæld hvert år, uden behov for advokater eller konkurs. Du kan gøre det også hvis du er disciplineret, bestemmes, og parat til at ignorere nogle af de skøre ting, at regningen samlere sige. Når du endelig gældfri, vil du føle dig meget bedre om at have arbejdet det på din egen. Held og lykke på din vej til gæld frihed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.