Tage denne karriere og skubbe det – i den rigtige retning!

Hører du til den lille stemme i hovedet, fortæller dig, hvor meget du ikke kan lide dit job? Hvis ikke, kan du blive vred på dem omkring dig, når de i virkeligheden, vil du blive vred på dig selv for ikke at tage de nødvendige skridt til at ændre din karriere – eller job inden for samme branche. Karriere forandring er ikke altid let. For nogle er er den simple opgave at beslutte hvad de skal gøre ofte det sværeste. For andre, der ved, hvad de ønsker at gøre, føler de ofte det vil tage for lang tid at nå deres karrieremål, når der er regninger at betale.
Det er endnu sværere, når dem omkring os ikke forstår vores “skøre idéer” fordi de er også praktiske til at yde ofre for lykke. Så hvad skal du gøre for at styre din karriere i den rigtige retning uden at forstyrre familien og dræne din bankkonto? Her er et par forslag til at få dig på den rigtige karriere vej til job opfyldelse.
Arbejde for dig selv ikke forlade din dag job endnu. Lancering af en virksomhed er en udfordring i sig selv. Uanset størrelse tager enhver umagen værd virksomhed en masse planlægning, udvikling og vedligeholdelse til at konkurrere og bo i erhvervslivet. Nøglen til vellykket virksomhedsovertagelse begynder med en passion for at gøre noget du nyder, efterfulgt af en finansiel investering, der afhænger af virksomheden. Nogle gange er det minimale, der kræver et lille rum og generelle kontorudstyr. For større ventures, kan en virksomhed lån fra en bank eller SBA være nødvendige. Stadig, det tager tid at vende en fortjeneste lige bortrejst. Så hvis du kan starte i det små mens du arbejder på fuld tid og gradvist bygge din forretning, indtil du føler dig sikker støt nok økonomisk til at overlade lønseddel til at tage din virksomhed til næste niveau. Du kan altid ansætte deltidsansatte, studentermedhjælpere, venner og familiemedlemmer til at hjælpe dig i starten og i det lange løb.
Deltage i college eller Produktionsskolen, du ikke behøver altid at deltage i college på fuldtid. Hvis du tog et par klasser hvert semester, ville du blive overrasket over hvor glad du ville være bare at vide du arbejder hen imod dit mål. Og det behøver ikke altid at være en fire-årig college. Måske er der en erhvervsskole, der tilbyder typen af akademisk uddannelse du skal foretage et karriereskift i en kortere periode for en brøkdel af prisen. Andre valgmuligheder omfatter distance learning programmer hvor du kan studere i komfort i dit eget hjem i dit eget tempo.
Skifte job internt undertiden lykken er kun en afdeling væk! Hvis du arbejder for en proaktiv virksomhed, at stillinger ledige stillinger internt, kan dette være den perfekte mulighed at ændre karriere mens vokser med samme selskab. Din karriere forandring kan være meget drastisk hvis du har en støttende virksomhed, der er villige til at uddanne dig. Bedst af alt, kan de selv betale for dig at deltage i college at forberede dig til at karriere forandring. Hvis de ikke bogfører internt, holde ørerne åbne at lære om nye business udvikling inden for virksomheden. Tale med din menneskelige ressourcer repræsentant til at forhøre sig om karriere vækstmuligheder og hvad du skal gøre for at gøre en karriere ændre internt.
Oprette en position på din nuværende virksomhed sommetider du ved bedre end nogen i virksomheden, hvad der er nødvendigt. Hvis du kan sætte en forretningsplan sammen for at præsentere management illustrerer, hvordan denne nye idé ville gavne virksomheden finansielt og logistisk, kan det lykkes os at skabe en ny holdning– eller endnu en ny afdeling! Dette er en fantastisk måde at gøre det du er bedst i en ny kapacitet, fordi du vil være den person, der vil bestemme hvad jobbeskrivelsen vil være. Smuk afkøle!
Overgang til en ny karriere ved at besvare en rubrikannonce igen, ikke forlade dit job endnu. Du er altid mere salgbare, når du har et job. Hvis du er klar til at tage drastiske foranstaltninger for at finde overnatning karriere lykke, skal du have dit CV og følgebrev parat professionelt til at besvare disse klassificeret annoncer i avisen eller online. Selv hvis du blot undersøger muligheden for at ændre karriere, det er en god øvelse for at se, hvordan omsættelige du er (hvor mange penge du kan gøre), udvikle dine interviewe færdigheder, og at lære om, hvad der er derude ud over væggene i dit kontormiljø!
Gå tilbage til hvad du plejede at gøre– og kærlighed lyder skøre ret? Hvor mange gange har du hørt nogen sige, “Jeg plejede at arbejde gør sådan og sådan. Det ikke betale sig at nå, men jeg elskede det. ” Det er ikke ualmindeligt at forlade hvad vi elsker, fordi det ikke betaler regningerne. Pengene synes ligesom alt disse dage. Men når vi er utilfredse, vi ved, det ikke er virkelig. Vi har brug at finde et kompromis – noget vi nyder at gøre, som vil gøre os ønsker at komme op hver morgen, så vi kan leve det gamle ordsprog, som hævder, at du vil aldrig arbejde en dag i dit liv, hvis du arbejder på at gøre hvad du elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.