Refinansiere dit hjem realkreditlån Online

Den største finansielle forpligtelse, de fleste folk nogensinde tage på ikke kunne undslippe den stigende udbredelse af internettet. Hjem realkreditlån lån stammede online omfatter en integreret del af en af de største og mest profitable aspekter af banksektoren. I modsætning til mange forskydninger i big business for nylig synes denne ændring faktisk at være til stor gavn forbrugerne ved at øge konkurrencen og markedsføring mere finanskontrol i hænderne på boligejere.
For at finansiere eller refinansiere et hjem i gamle dage (før internettet), du havde brug at finde et realkreditinstitut, mægler eller bankøren, der ønskede at gøre et lån for dig. Selv om pant långivere har altid ønsket at gøre gode lån, processen med at indsamle oplysninger for at sammenligne renten, punkter, og låneprogrammer blandt långivere præsenteret en kedelig opgave for låntagere. Uden et centraliseret informationskilde for realkredit, låneprogrammer og finansiel rådgivning, de fleste mennesker bare kaldet et par banker og gik med långiveren, der syntes at tilbyde den laveste sats for de mindste rabat punkter.
Låntagere har nu adgang til up-to-the-minute finansielle oplysninger og økonomiske indikatorer online. Sammenligne priser og gebyrer mellem långivere tager kun et klik på en mus. Låneprogrammer og pant regnemaskiner finde hurtigt den bedste strategi for alt fra som lån repræsenterer det laveste omkostninger over tid til hvor mange penge en låntager kan spare ved forudbetaling deres realkreditlån på grundlag af månedlige eller bi-ugentligt. Finansielle værktøjer tilgængelige online virkelig sætte enhver låntager med internetadgang.
Selv om internettet repræsenterer en hurtigere og mere problemfri måde at refinansiere dit første eller anden pant, huske disse vigtige fakta:
Låneprogrammer – bare fordi internettet gør lånet processen lettere betyder ikke, du skal opgive fornuft. Tage sig tid til at analysere, hvilke lån der svarer bedst opfylder dine behov, baseret på det store billede af hvor længe du vil leve i huset, betaling kan du håndtere komfortabelt, og hvor meget cash eller egenkapital långiveren kræver.
Gebyrer-alle långivere ikke opkræve ligeligt. Mange tilbyder en lavere rente, men udgør rabatten i gebyrer og afgifter. Analysere omkostninger mellem långivere ved at indhente en liste over alle tilknyttede lån gebyrer kendt som en “god tro skøn”.
Service – at opnå et lån online du kan ikke bruge en smule af gode hvis du løber ind i et problem og behov for at tale med et levende menneske. Sørg for din online långiver vedligeholder offline kundeservice.
Sats Lock-in-långivers hjemmeside bør klart forklare deres rente lock-in periode og politik. Ikke få lokket i af en långiver tilbyder en lavere sats og punkter kun at finde ud af den hårde måde at din rente lås udløber før du kan få lånet lukket.
Lån engagement – Find fra långivers hjemmeside hvad juridisk bindende dokumentation de giver for at dokumentere lån engagement, når du får lån godkendelse.
Selvom mange låntagere bruger internettet udelukkende til forskning, gå rekordstort antal nu online for at anvende og gennemføre hele mortgage proces på nettet, mens spare betydelige penge og tid i processen.
Copyright 2005 Jim Edwards

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.