Forskellige aspekter af lejemålet Køb Business

Vi skrev i en tidligere artikel, hvorfor vi mener, at Lease købe er den perfekte hjemme-baseret virksomhed, her vil vi gerne kort komme ind på nogle af de faktiske aspekter ved sådan en forretning, plusser og minusser og hvorfor Lease købe repræsenterer en win-win situationen for sælger, lejer/køber og lige så vigtigt, du, som virksomhedsejeren.
Et af dine mål i opererer en leasingkontrakt Køb forretning er at indgå kontrakter om ejendom, som du derefter flytter til lejer/køber. Der er en række unikke strategier, der kan anvendes til at nå dette formål.
Du kan lease købe ejendommen og derefter sub lease til en lejer/køber. I denne strategi, du påtager sig ansvaret for alle betalinger til sælger. Men det giver også dig stor profit potentielle. Du kan indsamle penge op foran som mulighed modydelse, modtager du den positive pengestrøm og du kan gøre ekstra penge ved udgangen, hvis indstillingen udøves. For dem af jer ikke er bekendt med begrebet positivt cash flow, er dette forskellen mellem hvad lejer/køber betaler du og hvad du betaler til den oprindelige sælger. Dette er også kendt som en sandwich leje køb.
En anden unik strategi kaldes Co-operative tildelingen. Her, kontrakt du for en ejendom og Tildel eller sælge, der kontrakt til en lejer/køber, med godkendelse af sælgers. Ejer/sælger har med andre ord endelig godkendelse over der går ind i hjemmet.
En anden måde at drive forretning er lige tildelingen. Her, kontrakt du for en ejendom og Tildel eller sælge, der kontrakt til en lejer/køber. Denne metode kræver ikke en sælgers godkendelse.
Du kan også tage en ren option på en ejendom, som tillader dig at købe hjem på et senere tidspunkt med fastsatte vilkår. Denne indstilling kan blive solgt til en anden investor.
Som du kan se, er der en række unikke strategier, som kan være ansat i denne virksomhed. Vi har været inde på nogle af dem til at give dig en idé om typen af indkomst Lease købe kan generere for dig.
Når du har opnået erfaring i erhvervslivet, kan du konsultere med sælgere og lejer/købere. Der er mange grunde du måske ønsker at rådføre sig med en sælger i stedet for at blive direkte involveret i handlen. Egenskaben kan være til fjernt at arbejde bekvemt, kan der ikke være penge nok i det for dig at få, hvad du har brug for eller sælger måske foretrække at gøre det selv.
Når du rådføre sig med en sælger, du give ordentlig kontrakten, en markedsføringsplan og støttemateriale. Vi tilbyder også en tidsperiode for opfølgende spørgsmål.
Du kan også rådføre sig med lejer/købere. Kan du gøre dette med de personer, der har begrænsede midler til rådighed til at komme ind i et leje til eget hjem. Der er også tilfælde, hvor folk bare foretrækker at gøre deres eget hus jagt.
Vi har egentlig bare været inde på de forskellige måder at generere indkomst med en leasingkontrakt Køb business. Lease indkøb giver dig mulighed at udvikle flere indtægtsstrømmen. Ved at udnytte alle indkomstskabende strategier tilgængelige for dig, kan du opbygge et meget solidt økonomisk grundlag for dig selv.
Vi har dækket mange af plusser for at Lease købe som en forretning, men vi ville være mindre end ærlig ikke pege på nogle af minusserne.
Hvis du er typen person, der har dårlig sans for detaljer, dette muligvis ikke for dig. Du skal være i stand til at holde god poster af hvem du talte med og gøre forretninger med.
Også, hvis du er en utålmodig type og ikke kan lide at gøre “hånd, der holder”, igen er dette muligvis ikke for dig. Der er mange tilbud, hvor du bliver nødt til at gennemgå deltagerne og give konstant forstærkning til dem.
Selv om risikoniveauet i denne forretning er minimal, er der nogle risici forbundet. Du kan kontrakt for en ejendom og ikke flytte det f.eks. Hvis du er skadelige for enhver risiko, re-tænke Lease købe som en forretning for dig.
I vores udtalelse leverer leasingkontrakt Køb en ægte win-win situation for alle parter. Du kommer til at hjælpe en sælger, der har et problem, du giver en dejlig bolig i et dejligt område for lejer/køber, at de kan komme ind i dag og købe i morgen og endelig, du genererer en vidunderlig indkomst for dig selv. Dette er en virksomhed, der kan betjenes overalt er der fri ejendomsret.
Tro os når vi siger, at Lease købe er den bedste forretning vi nogensinde vil egne. Det er så godt!
Copyright 2002, DeFiore virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.