At finde bedst sikrede lån for dine penge

Hvis du leder efter et lån med sikkerhed, er der flere muligheder tilgængelige for dig. De fleste banker og finansieringsselskaber vil udstede en sikret lån til folk med gode eller dårlige kredit… da lånet er sikret, er der en langt lavere chance af dem mister deres penge, hvis låntageren er ikke i stand til at tilbagebetale lånet.

Lad os tage et nærmere kig på sikrede lån, undersøge, hvordan de arbejder, og nogle af de forskellige typer af lån til rådighed fra forskellige långivere.

Et spørgsmål om sikkerhedsstillelse

En sikret lån omtales som “sikret” fordi det har en objekt (kendt som sikkerhedsstillelse) tilbyder sikkerhed til långiver i form af en garanti for at de får deres penge tilbage selv hvis låntager ikke tilbagebetale det.

Denne sikkerhed giver långivere til at tilbyde en sikret lån til en lang række enkeltpersoner, selv om de har mindre end perfekt kredit.

Traditionelle lån

Traditionelt har tilbydes en sikret lån af en bank eller finansieringsselskab at tillade privatpersoner købe bestemte varer, til at betale regninger, eller til at betale gammel gæld.

Bank eller finansieringsselskab vil kræve særlige sikkerhedsstillelse afhængigt af den påtænkte anvendelse af de sikrede lån… nogle emner, såsom huse eller biler, tjene som deres egen sikkerhed, mens nogle andre anvendelser af sikrede lån (såsom konsolidering af gælden) kræver yderligere sikkerhedsstillelse, som normalt er mere værd end lånebeløbet.

Disse lån kan have ganske varieret udtryk… Auto lån er traditionelt i fem år, mens et hus lån (også kendt som pant) kan vare i 20 år eller mere. Nogle mindre lån kan endda have en tur på seks måneder til et år.

Mens lånet er tilbagebetalt, afgifter bank eller långiver interesse på det resterende beløb med renter, der er enige om at når låneaftalen er underskrevet.

Online lån

En alternativ metode for at ansøge om et lån med sikkerhed er vokset i popularitet i flere år, og viser lidt tegn på at stoppe… drage fuld fordel af den digitale tidsalder, give online udlån virksomheder de lån, som mennesker har brug for bekvemmelighed forske og ansøger om lånet fra komfort og privatliv i hjemmet.

Online lån, ligesom traditionelle lån, har tendens til at kræve sikkerhedsstillelse… med de fleste online lån sikkerhedsstillelsen er normalt enten relateret til lånet eller er et objekt med en ekstraordinær gensalgsværdi.

De mest almindelige online lån er homeowner lån, hvor egenkapitalen af ejerens hus tjener som sikkerhedsstillelse; med tilstrækkelig egenkapital, kan selv personer med dårlig kredit få de lån, som de har brug for uden de ekstreme renter af nogle traditionelle långivere.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.